NAD M33

Geïntegreerde High-end versterker

Smits Prijs


€ 5.999,00
Ophalen in winkel Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Met de BluOS module geïnstalleerd kan de M33 worden gecombineerd met andere spelers in een BluOS systeem van draadloos verbonden muziekspelers in het hele huis. Met de toepassing van de nieuwe Purifi Eigentakt Hybrid Digital-versterkertechnologie volgt de M33 de lange traditie van NAD in het identificeren en ontwikkelen van geavanceerde versterkingstechnologie.

  • Dirac live calibratie
  • Zeer goede bouwkwaliteit
  • Nog geen Roon functies

Meer informatie

DIRAC Live Room Correctie aan boord

Deskundigen zijn het erover eens dat de ruimte-akoestiek de zwakste schakel is in de meeste geluidssystemen met een verslechterende klankbalans en -dynamiek. Dirac, een van de meest gewaardeerde kamercorrectiesystemen die er zijn, past zich niet alleen aan voor de frequentierespons, maar optimaliseert in tegenstelling tot andere kamercorrectiesystemen ook de impulsrespons. Door het optimaliseren van de luidspreker/kamer-interface klinkt muziek natuurlijker en levensechter. De M33 wordt geleverd met een precisie-microfoon om de ruimte op en rond de luisterplek te meten, zodat uw systeem nauwkeurig kan worden gekalibreerd voor optimale prestaties. Zelfs de meest geavanceerde luidsprekers kunnen aanzienlijk worden verbeterd met behulp van Dirac-kalibratie. Elk van de 5 Dirac-geheugensleuven kan een unieke kamermeting of verschillende frequentiedoelcurves opslaan die passen bij een bepaalde muzieksmaak of een bepaald genre. De M33 ondersteunt ook de geavanceerde 'Bass Control'* functie van Dirac met twee onafhankelijke subwooferuitgangen.

Flexibiliteit Voldoet aan de lange termijn waarde

In zijn standaardvorm is de M33 zeer compleet met een breed scala aan in/uitgangen, BluOS, Dirac, HDMI en meer reeds volledig geïntegreerd. Het zal voldoen aan de eisen van de meest veeleisende gebruikers. Om het risico van toekomstige veroudering te minimaliseren, wordt de M33 geleverd met twee MDC (Modular Design Construction) sleuven die verdere uitbreiding mogelijk maken. NAD introduceerde het MDC-platform ruim tien jaar geleden en maakte het mogelijk om producten te updaten met nieuwe technologieën die ten tijde van de introductie nog niet eens bestonden.

Aansluiting en draadloze flexibiliteit

Of het nu gaat om het aansluiten van digitale of analoge bronnen, de M33 is goed uitgerust voor dit alles: 6 digitale ingangen en 3 analoge ingangen, waaronder MM phono. Rondom het achterpaneel bevinden zich twee sets luidsprekeruitgangen die geschikt zijn voor bi-wiring en een stereo-subwooferuitgang met een volledig configureerbare Digital Crossover. Airplay 2 en Bluetooth AptX-HD maken lokale draadloze streaming vanaf een telefoon of tablet mogelijk.

*Sommige functies zullen beschikbaar zijn via een toekomstige software-update

Smart Home Integration Gemakkelijk gemaakt

BluOS biedt handsfree bediening met volledige integratie van elk Amazon Alexa of Google Assistant apparaat. Via Airplay 2 is bediening ook mogelijk met Siri. Er is veel moeite gedaan om de M33 volledig compatibel te maken met alle toonaangevende smart home systemen van toonaangevende bedrijven als Apple, Crestron, Control4, Lutron, KNX en vele andere. Dit betekent dat de integrator of gebruiker samen met verlichting, zonwering, HVAC en beveiliging het BluOS multi-room muzieksysteem naadloos kan bedienen via een gemeenschappelijke interface. Alle integraties zijn gecertificeerd voor een betrouwbare werking. De aangepaste BluOS apps voor iOS- en Android-tablets en -telefoons, evenals de bediening van het bureaublad vanaf Windows en Apple OS zijn gratis beschikbaar en worden regelmatig geüpdatet.

Specificaties

Algemene info

Merk NAD
Kleur Zilver
Energielabel -
Garantie 5 jaar
Awards 5/5 sterren / 10 Hifi.nl, EISA Award
EAN 0786357001395

Versterker kenmerken

Versterker Resolutie 4K, FullHD
Versterker Kanalen 2.2
Versterker Functies Bi-Amping, DAC functie, NAD MDC Modules, Toonregeling
Versterker Kalibratie Dirac Live
Versterker Minimale speaker impedantie (Ω)
Versterker Maximale speaker impedantie (Ω)
Versterker Vermogen (8 ohm) per kanaal 200W
Versterker Vermogen (6 ohm) per kanaal 200W
Versterker Vermogen (4 ohm) per kanaal 200W
D/A Converter ESS
Versterker Klasse D
Versterker Multiroom Ja

Aansluitingen

Ingangen 12v Trigger, Coaxiaal digitaal, HDMI 2.0, Netwerk aansluiting, Optisch, Phono, RCA, RS232, Trigger, USB A, XLR
Uitgangen 6.3mm, Hoofdtelefoon, Pre-out, RCA
Draadloze Verbinding Airplay 2, Bluetooth, Multiroom, Wifi
Multiroom platform Bluesound
Spraakassistent Alexa, Google assistent, Siri
Ondersteunde Audio-formaten MQA
Streaming services Deezer, HDTracks, HighResAudio, Napster, Qobuz, Roon, Spotify Connect, Tidal, TuneIn, WiMP
Radio Ontvangst Internetradio

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 435 x 133 x 396
Afmeting verpakking (mm) 485 x 173 x 436
Gewicht verpakking (KG) 18.5